Barcelona: a CAS az első forduló előtt dönt Suárez eltiltásáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 18:05
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) közvetlenül a spanyol bajnokság (Primera División) első fordulója előtt dönthet Luis Suárez, az FC Barcelona támadójának eltiltása ügyében.

A Barcelona az uruguayi támadó négy hónapos és kilenc válogatott mérkőzésre szóló eltiltása ellen fellebbezett a CAS-nál. Döntés augusztus utolsó napjaiban várható, a gyorsított eljáráshoz a FIFA beleegyezése is szükséges. A tárgyalás pontos időpontja és a döntőbíró személye egyelőre nem ismert.

A 2014–2015-ös spanyol bajnokság első fordulóját augusztus hónap 23–24-én rendezik, a katalánok az első körben az Elchével játszanak, a Real Madrid elleni rangadó a 9. fordulóban lesz. Luis Suárez négy hónapos eltiltása október utolsó hétvégéjén (25–26) jár le.

Egyes, a CAS-hoz közeli információk szerint Luis Suárez eltiltását biztosan el fogja törölni a Sportdöntőbíróság, csupán a válogatottra vonatkozó büntetés marad majd érvényben. Az ítéletig azonban érvényben van az eltiltás, így a támadó nem edzhet a csapattal, és nem teheti be a lábát a Camp Nouba, ahogy az edzőközpontba sem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik