Barca: Valdés nem tölti ki a szerződését, a nyáron távozhat

Vágólapra másolva!
2013.02.13. 09:22
A katalán kiadású MundoDeportivo sportnapilap értesülései szerint Víctor Valdés nem tölti ki 2014. június végéig szóló szerződését, és már a nyáron elhagyja a Barcelona labdarúgócsapatát. A lap azt is megírta, hogy a kapus még nem kötelezte el magát másik klubhoz.

Amint arról korábban már beszámoltunk: Víctor Valdés nem hosszabbította meg jövő nyáron lejáró szerződését, az viszont fordulat az ügyben, hogy már a most zajló szezon végén elhagyja a katalánokat.Amint arról korábban már beszámoltunk: Víctor Valdés nem hosszabbította meg jövő nyáron lejáró szerződését, az viszont fordulat az ügyben, hogy már a most zajló szezon végén elhagyja a katalánokat.

Ez a hír aktivizálhatja a vezetőket az átigazolási fronton, bár kiszemeltekben és önjelöltekben eddig sem volt hiány.

Nem tudni, hogy már emiatt, vagy esetleg mástól – korábban beszámoltunk már a kapusedző szerződtetése miatt kialakult nézetkülönbségről –, de a spanyol lap arról számolt be, hogy Valdés gyakorlatilag nincs beszélő viszonyban Andoni Zubizarreta sportigazgatóval, pedig a 2011-es BL-győzelem után elismerése és tisztelete jeléül még neki adta emlékbe a mezét.

A 31 éves kapus mindent megnyert a Barcelonával, korábbi nyilatkozatában azonban arról beszélt, hogy testileg és szellemileg nagyon kiégette őt a mögötte hagyott évtized, amióta ő számít az együttes első számú kapusának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik