Barca: „Úgy végzed, mint Ronaldinho” – Neymar összeveszett az edzővel

Vágólapra másolva!
2017.05.09. 17:13
null
Juan Carlos Unzué és Neymar mostanában nem pendülnek egy húron (Fotó: marca.com)
A Mundo Deportivo értesülései szerint összeveszett egymással a Barcelona labdarúgócsapatának egyik edzésén Neymar és Juan Carlos Unzué másodedző.

 

A felek akkor kezdtek el vitatkozni egymással, amikor Unzué taktikai utasításokat adott a brazil klasszisnak, miközben felhívta Neymar figyelmét a hibáira. A 25 esztendős támadónak nem esett jól a szakember kritikája, egyre hangosabb szóváltás alakult ki az érintettek között, így a szakmai stáb tagjai jobbnak látták, ha közbeavatkoznak, és távolabb terelik egymástól Neymarékat.

„Jobban koncentrálj a futballra! Ha így folytatod, úgy végzed, mint Ronaldinho” – idézi Unzué Neymarnak intézett szavait a Mundo Deportivo.

A futballistát állítólag nagyon felkavarták a történtek, az edzés végén idegesen hagyta el a pályát. Az esetet azóta a Barcelona és Neymar sem kommentálta.

A barcelonai lap hozzáteszi, hogy Unzuénak nem ez volt az első vitája a játékosokkal, korábban ugyanis Marc-André ter Stegennel, Samuel Umtitivel és Ivan Rakiticcsel is támadt nézeteltérése.

A lezajlott események annak tükrében különösen érdekesek, hogy a Barcelona vezetőségének a hírek szerint Unzué az egyik jelöltje a Luis Enrique távozásával megüresedő vezetőedzői posztra, sőt ezt megelőzően arról lehetett hallani, hogy a játékosok is támogatják a másodedző előléptetését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik