Barca: teljes sokk, Messi nem hosszabbít – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.14. 13:50
null
Lionel Messi nem boldog Barcelonában (Fotó: AFP)
A spanyol Marca úgy tudja, Lionel Messi nem kívánja meghosszabbítani szerződését a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelonával.

 

Mint a portál írja, az argentin klasszis azt tervezi, hagyja, hogy a 2018 nyaráig szóló szerződése a Barcelonával lejárjon, s csak azután dönt a jövőjéről.

A Marca állítása szerint Lionel Messi már július közepén közölte a Barca vezetőségével, hogy jelenleg nem kíván új szerződést aláírni a klubbal. A 29 éves támadó állítólag nem viseli jól, hogy a spanyol adóhatóság folyamatosan nyomoz utána.

A Barcelona továbbra is optimista, ami a hosszabbítást illeti. Josep Maria Bartomeu, a katalánok elnöke októberben úgy nyilatkozott, egyáltalán nem aggódik Messi jövőjét illetően, és legkésőbb 2017 januárjában elkezdik a tárgyalást az új szerződésről.

Brit lapok egyből elkezdtek találgatni Messi jövőjéről – a legtöbb portál arra tippel, hogy az argentin követi Josep Guardiolát Manchesterbe.

A barcelonai illetőségű Sport már reagált is a madridi sajtóban felröppent hírekre. A katalán lap szerint az argentin valóban kivár, de a Marcán megjelent hír nem valós információkon, hanem sértődöttségen alapul.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik