Barca: madridi bosszú? Újabb hírek kaptak szárnyra Messiről!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.14. 23:37
null
Ha Messi éppen nem csinál semmit, akkor is róla írnak a spanyolok (Fotó: Action Images)
A madridi illetőségű Marca értesüléseire hivatkozva korábban beszámoltunk róla, hogy Lionel Messi nem kívánja meghosszabbítani a szerződését az FC Barcelonával. Azóta természetesen már a katalán sportsajtó is foglalkozott a spanyol fővárosból érkező információval, amelyet a Sport kategorikusan cáfol – szerintük kétség sem férhet hozzá, hogy az ötszörös aranylabdás hamarosan új megállapodást ír alá.

 

A Marca úgy tudja, az argentin klasszis azt tervezi, hagyja, hogy a 2018 nyaráig szóló szerződése lejárjon, s csak azután dönt a jövőjéről, a döntését pedig már július közepén közölte a Barcelona vezetőségével.

Ezzel szemben a Sport arról ír, hogy Messi biztosan meghosszabbítja a szerződését a Barcával, de nem szeretne (és nincs is oka) kapkodni, nem sietteti a tárgyalásokat. A katalán lap szerint az egyeztetések januárban kezdődhetnek meg a felek között.

Messi úgy gondolkodik, hogy csak akkor kezd el tárgyalni a hosszabbításról, ha a vezetőség már Ivan Rakiticcsel és Luis Suárezzel is megegyezett. A Barcelonánál jelenleg a horvát és az uruguayi kiválósággal folynak tárgyalások, az argentin pedig nem szeretné, ha az ő megállapodásának részletei (értve ezalatt elsősorban a fizetését) hatással lennének Rakitic és Suárez ügyére.

A Sport hozzáteszi, a Marca azért osztott meg félrevezető információkat a közvéleménnyel Messi kapcsán, mert így akart bosszút állni a Barcelonán, amiért a gránátvörös-kékek elöljárói és játékosai nem utaztak el a madridi lap októberi díjátadó gálájára.

Egyelőre nem könnyű megállapítani, hogy melyik oldal rendelkezik hitelesebb információkkal, de az biztosra vehető, hogy nem ezek az utolsó hírek, amelyek megjelentek ebben a témában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik