Barca: Piqué buszmegállóban parkolt, majd lejáratta magát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.15. 21:39
null
Piqué nem viselte jól a rendőri intézkedést (Forrás: Twitter)
Gerard Piqué, a Barcelona futballistája a bíróság előtt felelhet viselkedéséért, miután tilosban parkolt, majd szembeszegült két rendőr (Gurdia Urbana) intézkedésének.

 

A La Vanguardia beszámolója szerint az intézkedő hatóságiak vasárnapról hétfőre virradó éjjel fél háromkor megbüntették a két Piqué testvér, Marc és Gerard buszmegállóban parkoló autóját a barcelonai Catwalk szórakozóhely előtt. A hétvégén a spanyol válogatottal Luxembourg ellen pályára lépő futballista és testvérének járműve 15 percen át elállta az utat a szintén ott parkoló és közlekedő taxik elől.

Az intézkedésre Piqué idegesen reagált, az elhangzottak a két rendőr jelentéséből ismertek.

„Azért csinálják ezt, mert híres vagyok? – kérdezte a hátvéd. – Ez a büntetés semmit sem ér, mert felhívom a főnöküket, aki tisztázni fog engem, magukat pedig le fogja üvölteni. Azt hiszik, hogy maguk a világ urai, mert egyenruhát viselnek? Ezt a büntetést az apjuk fogja befizetni. Gyalázat, ahogy viselkednek, rosszul vagyok maguktól, az egész Guardia Urbana egy ki****ott szégyen” – reagált hevesen a futballista.

A két rendőr átnyújtotta a büntetőcédulát az autóban ülő Marc Piquének, majd Gerard kikapta a kezéből, és összegyűrve a két egyenruhás lábaihoz dobta azt. Ezt követően közeli Casino de Barcelonába vezetett az útja.

A játékos – aki a Twitteren bocsánatot kért viselkedéséért – a törvény színe előtt felehet engedetlensége miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik