Barca: Példát kellene venni… – Suárez üzent a problémás franciának

Vágólapra másolva!
2018.11.19. 20:08
Luis Suárez, a Barcelona labdarúgócsapatának sztárja üzent Ousmane Dembélének, aki az elmúlt napokban kereszttűzbe került, miután nem jelent meg a gárda egyik edzésén, s erről nem is szólt senkinek.

Mint arról korábban beszámoltunk, a fiatal francia támadó nem jelent meg a katalánokmásfél héttel ezelőtti csütörtök délelőtti edzésén, mert rosszullétre panaszkodott. Az AS úgy tudja, Dembélé szerdánkéső estig videojátékozott a barátaival,s amikor aludni ment, elfelejtett ébresztőt állítani.másfél héttel ezelőtti csütörtök délelőtti edzésén, mert rosszullétre panaszkodott. Az AS úgy tudja, Dembélé szerdánkéső estig videojátékozott a barátaival,s amikor aludni ment, elfelejtett ébresztőt állítani.

A Barca tréningje 11 órakor kezdődött, a 21 éves játékost fél 12-kor érték utol telefonon. Dembélé gyomorrontásra panaszkodott, a klub kiküldte az egyik csapatorvost a házához – mint később megállapította, semmi baja nem volt a futballistának. A gránátvörös-kékeknél állítólag attól tartanak, hogy Dembélé videojáték-függő.

Most Luis Suárez, a katalánok támadója üzent a problémás franciának.

„Úgy gondolom, nagy kiváltság, hogy valaki labdarúgó lehet. A futballra kellene koncentrálnia és példát venni arról a profizmusról, ami a Barcelona öltözőjében uralkodik”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik