Barca: Pedro távozásával változás jön, de nem náluk

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.20. 14:29
Melyik együttes a legboldogabb Pedro átigazolásával? A Chelsea? A Barcelona? A választ a spanyol negyedosztályban kell keresni.

Végre véget ért Pedro kálváriája. Az FC Barcelona szélsőjét korábban a Manchester Uniteddel boronálták össze a spanyol és angol lapok, azonban csütörtökön biztossá vált, hogy a spanyol a Chelsea-hez szerződik.Pedro kálváriája. Az FC Barcelona szélsőjét korábban a Manchester Uniteddel boronálták össze a spanyol és angol lapok, azonban csütörtökön biztossá vált, hogy a spanyol a Chelsea-hez szerződik.

Az átigazolási hercehurca lezárásának egyetlen csapat sem örül annyira, mint a CD Raqui San Isidro.

A spanyol negyedosztályban futballozó együttes Pedro nevelőklubjaként 450 ezer eurót kap a játékos átigazolásával, ezzel minden gondja megoldódik.

„Három éve vagyok a klub elnöke, és többször a szakadék széléről táncoltunk vissza. Amikor átvettem a csapatot, háromszázezer ezer euróval tartozott a klub, jelenleg már csak huszonkétezer euró a tartozásunk. Ezzel a pénzzel, amit most kapunk, minden megoldódik. Végre kifizethetünk mindenkit!” – áradozott Jaime Lorenzo a diariodeavisos.com-nak.

„A megmaradt pénzből lakásokat veszünk, amiket kiadunk, és így állandó bevételhez jutunk. Ez havi öt-hatezer eurót jelent, ami egy ilyen kis klubnál rengeteget számít. Ezek után nem is lehet kérdés, a cél a feljutás!” – tette hozzá az elnök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik