Barca: Neymarért 330 millió – ideje komolyan venni a pletykát?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.25. 09:32
null
Neymar az MU-ban – hihető? (Fotó: Reuters)
Mint arról beszámoltunk, a The Sun néhány nappal ezelőtt szürreális pletykát közölt a címlapján, miszerint az FC Barcelona klasszisa, Neymar közeledik a Manchester Unitedhez. Azóta a bulvárlap mellett a mértékadó The Guardian is megírta a sztorit, most pedig jött az újabb csavar. Egy még hihetetlenebb...

 

Elsőre teljességgel hihetetlennek tűnt. Aztán megszólalt Louis van Gaal, és bár morcos volt, nem cáfolta. Majd megszólalt Luis Enrique, és bár morcos volt, nem cáfolta. Majd megírta a The Guardian, hogy nem csak egyszerű pletykáról van szó, van valóságalapja a sztorinak.

Lehet, hogy ideje komolyan venni a Neymar–MU híreszteléseket?

A The Sun címlapján bérelt helye van az utóbbi napokban a brazil klasszisnak, és most egy még hihetetlenebb hírrel állt elő a brit bulvárlap: a manchesteriek 330 millió eurót fizetnének összesen a transzfer keretein belül.

A nem túl szavahihető britek úgy tudják, a manchesteriek hajlandóak kifizetni a csatár 220 millió eurós kivásárlási árát, és mellé 100 millió eurót ígértek Neymarnak, aki a summát fizetés formájában öt év alatt gyűjthetne be a bankszámlájára.

Továbbra is illik egészséges kétkedéssel fogadni a The Sun információit, de tény, egyre érdekesebb a történet…

SZAVAZÁS

Már 330 millió euróról cikkeznek – ideje komolyan venni a Neymar-pletykát?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik