Barca: „Nem tudom, meddig tart ez az álom, boldog voltam itt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.08. 13:58
null
Vidal érkezik, Dani Alves (balra) valószínűleg távozik (Fotó: Reuters)
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Dani Alves-saga vége váltás lesz. A brazil labdarúgó valószínűleg elhagyja a Barcelonát.

Gyakorlatilag hetente jelennek meg ellentétes információk Dani Alves jövőjével kapcsolatban, az egyik héten úgy tűnik, marad Barcelonában, a következőben pedig már a távozására nagyobb az esély.

A brazil jobbhátvédet több csapattal is hírbe hozták már. A legtöbbször a Manchester United nevét lehetett hallani vele kapcsolatban, de Dani Alves már azt is mondta, szívesen játszana a Milanban. Mindenesetre a legfrissebb nyilatkozata alapján valószínűleg távozik.

„Köszönöm mindenkinek, a stábnak, a társaknak, akik boldoggá tesznek ennél a klubnál. Nem tudom, meddig tart ez az álom, és nem tudom, véget ért-e az álom. Boldog voltam itt, most is az vagyok, és akkor is az leszek, ha távozom, mert egy vagyok közületek” – címezte mondandóját társainak Dani Alves.

A Barcelona szerződtette Aleix Vidalt, így nem lenne meglepő, ha Alves valóban távozna. Annak ellenére sem, hogy 2016 januárjáig nem léphetne pályára az új szerzemény, mivel a katalánok addig nem regisztrálhatnak a keretükbe új játékost. A Marca szerint a gránátvörös-kékek addig Pedróval töltenék be a jobbhátvéd pozícióját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik