Barca: Nem az én bajom, ha nem hosszabbítanak velem - Alves

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.02. 18:26
Visszatért Spanyolországba téli szabadságát követően Dani Alves, a Barcelona labdarúgócsapatának brazil jobbhátvédje, aki a repülőtéren várakozó újságíróknak elmondta, a katalánok egyelőre nem kínáltak neki új szerződést, de nem az ő baja lesz, ha nem hosszabbít.

A 31 esztendős védő megállapodása a nyáron lejár a Barcelonánál, amely 2015-ben nem igazolhat játékost, tehát létfontosságú számára a kulcsemberek megtartása. A katalánok azonban eddig nem mozgattak meg minden követ annak érdekében, hogy maradásra bírják a brazilt.amely 2015-ben nem igazolhat játékost, tehát létfontosságú számára a kulcsemberek megtartása. A katalánok azonban eddig nem mozgattak meg minden követ annak érdekében, hogy maradásra bírják a brazilt.

„A szezon végéig szerződés köt a klubhoz, ezért nem érdekelnek a távozásomról szóló találgatások. A megállapodásom lejártáig a lehető legjobb teljesítményt szeretném nyújtani, aztán meglátjuk, mi lesz a sorsom” – mondta Alves, aki iránt állítólag a Manchester United érdeklődik.

„Még nem kaptam szerződéshosszabbítási ajánlatot, de nyugodt vagyok. A Barca problémája, ha nem hosszabbít velem, nem az enyém” – tette hozzá a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes játékos.

A mostani szezonban tizenhét mérkőzésen négy gólpasszt jegyző Alves 2008 óta áll a Barcelona alkalmazásában, ám a spanyol sajtó értesülései szerint a szakmai stáb a következő idénytől Douglasra és a távozással kacérkodó Martín Montoyára számít jobbhátvéd poszton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik