Barcelona: Nem akarok C. Ronaldóval versenyezni - Messi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.02. 17:47
null
A katalánok argentin klasszisa nem foglalkozik a riválisokkal (Fotó: Reuters)
Lionel Messi, a Barcelona labdarúgócsapatának argentin klasszisa csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján egyik legnagyobb riválisáról, Cristiano Ronaldóról is szót ejtett.

„Egyszerűen nem gondolok a futballtörténelemben elfoglalt helyemre, csak a jelennel foglalkozom, és azzal, hogy minél több trófeát begyűjtsek a Barcelonával. Sokat kérdeznek Cristiano Ronaldóról, de nincs mit mondanom, nem akarok vele versenyezni, nem foglalkozom egyetlen másik futballistával sem. Ez az egész nem az egyéni eredményekről szól, csak a csapat céljai lebegnek a szemem előtt” – mondta Messi, aki a szerződéshosszabbításáról is beszélt.

„A pletykákkal ellentétben egy pillanatig sem gondolkodtam az új kontraktus aláírásán, nem akartam távozni. A nyáron nagyszerű játékosokat igazoltunk, és szerencsére az új srácok hamar megtalálták a helyüket a csapatban. Sok érdekes dolgot hallottam a válogatottbeli szereplésemmel kapcsolatban is, de ezek teljesen alaptalanok, nem akarok visszavonulni a nemzeti csapattól, még sokáig képviselni fogom a pályán Argentínát” – tette hozzá az argentin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik