Barca: Mourinho rossz hatással volt a válogatottra - Piqué

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.16. 16:18
Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgója a spanyol válogatott első Konföderációs Kupa-mérkőzése előtt a Marcának adott interjút, s kitért José Mourinhóra, aki a Real Madridtól a szezon végeztével a Chelsea-hez szerződött. A barcelonai védő szerint a portugál tréner rossz hatással volt a nemzeti csapatra.
„Egy idő után átléptük a határvonalat, aminek következtében feszült lett a légkör – mondta Piqué utalva arra, hogy José Mourinho edzősködése alatt az el Clásicók igen paprikás hangulatúra sikeredtek, s ez a spanyol válogatott öltözőjére volt kihatással. – Szerencsére a játékosok érett hozzáállása helyre rakta a dolgot. Nem Mourinho oldotta meg a konfliktust, hanem pár futballista, aki úgy vélte, kezd irányíthatatlanná válni a helyzet. Mourinho próbálta a rivalizálást a pályán kívül is fenntartani, talán mert alárendeltnek érezhette magát, hisz a Barcelonával rengeteg címet nyertünk. Pedig csak az fontos, ami a pályán történik, minden más csak rossz hangulatot kelt, ami sem a spanyol válogatottnak, sem a futballnak nem tesz jót.”

Piqué a spanyol válogatott tagjaként magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradó éjjel Uruguay nemzeti csapatával csap össze a Konföderációs Kupán.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik