Barca: Mourinho csap le a támadóra, pedig nem akar?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.19. 12:46
Amikor mindenki azt hitte, itt a történet vége, jön az újabb csavar Pedro ügyében. Az FC Barcelona labdarúgócsapatának spanyolja úgy tűnt, a Manchester Unitedhez szerződik – ám az utolsó pillanatban a Chelsea is megérkezett, méghozzá egy kis balhéval.

Menni vagy nem menni? Ez itt a kérdés, ami Pedrót az utóbbi hetekben foglalkoztatja. A spanyol és angol lapértesülések szerint a spanyol támadó sem tudja igazán, mit akar, eddig azonban úgy tűnt, ha megy, Manchester felé veszi az irányt.Menni vagy nem menni? Ez itt a kérdés, ami Pedrót az utóbbi hetekben foglalkoztatja. A spanyol és angol lapértesülések szerint a spanyol támadó sem tudja igazán, mit akar, eddig azonban úgy tűnt, ha megy, Manchester felé veszi az irányt.

Egyes brit lapértesülések szerint már megszületett a szóbeli egyezség Pedro és az MU menedzsere, Louis van Gaal között, most azonban a Telegraph arról ír, újabb csavart kapott az eddig is szövevényes történet.

A hírek szerint Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa ugyanis szólt a Special One-nak, kopogtasson a Barcelona ajtaján, 30 millió euróért ugyanis „ajándék” a spanyol, így le kell csapni rá Van Gaalék előtt.

Egy gond van csak: Mourinhónak esze ágában sincs megszerezni a szélsőt.

A portugál állítólag ugyanis teljesen feleslegesnek érzi az átigazolást, és szerinte 30 millió euróért felesleges venni egy embert a padra, csak azért, hogy kibabráljanak a riválissal. Az orosz befektető azonban hajthatatlan, ez pedig újabb feszültséget szült a csapaton belül.

Szerdán aztán Abramovics sokadik kérésére Mourinho felvette a kapcsolatot a Barcelona vezetőségével, és hajlandó tárgyalni, azonban továbbra is ellenzi az átigazolást, és nem fog megszakadni, hogy meggyőzze Pedrót, Londont válassza Manchester helyett.

Az angolok szerint Pedro ennek ellenére hajlik arra, hogy a Chelsea-t válassza, a legfrissebb hírek szerint 24 órán belül átesik az orvosi vizsgálaton a Stamford Bridge-en, miközben Manchesterben jelezték, nekik már nem kell a Barca-játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik