Barca: Messi nem játszhat a Celtic ellen sem - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.28. 23:18
A Catalunya Rádió információi szerint háromhetes kihagyás vár Lionel Messire. A Barcelona argentin labdarúgóját az Almería elleni kora esti bajnokin a 28. percben kényszerű okokból kellett lecserélni.

A vendégek vezető gólját a 21. percben megszerző Messinek a jobb térde sérült meg, de azt csak a vasárnapi, tüzetesebb orvosi vizsgálat hivatott eldönteni, hogy pontosan mi is a baja, és mennyi ideig lesz harcképtelen. (A találkozót 2–0-ra nyerték meg a katalánok.)(A találkozót 2–0-ra nyerték meg a katalánok.)

Ami jelen állás szerint valószínűnek tűnik: kedden a Celtic elleni BL-meccsen, majd a Valladolid elleni soron következő bajnokin sem játszik. Utána amúgy is válogatottas hét jön, a történtek után a klub minden bizonnyal megkéri majd az argentinokat, hogy tekintsenek el Messi szerepeltetésétől. Az együttes már amúgy is kvalifikálta magát a 2014-es vb-re.

Így elég idő áll az orvosi stáb és a rehabilitációs szakemberek rendelkezésére ahhoz, hogy a Milan elleni, idegenbeli BL-meccsre (október 22., kedd), és a a Real Madrid elleni rangadóra (október 27., vasárnap) százszázalékos állapotban legyen az argentin klasszis.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik