Barca: Messi nem áll szóba Luis Enriquével, lázadnak a társak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.27. 19:09
null
Sajtóhírek szerint Messi és társai továbbra is képtelenek elfogadni Luis Enrique edzői felfogását (Fotó: Reuters)
Sajtóhírek szerint egyre rosszabb a helyzet az FC Barcelona labdarúgócsapatánál, ugyanis Lionel Messi mellett más játékosok is fellázadtak a vezetőedző, Luis Enrique ellen.

Luis Enrique és Lionel Messi kapcsolata sosem volt felhőtlen. Először csak a pletykákra lehetett alapozni a rossz viszonyt, később azonban a Barca hátvédje, Jérémy Mathieu is megerősítette, amit a spanyol lapok korábban megírtak, a karácsonyi szünet után az öltözőfolyósón elszabadultak az indulatok, és Messi és Luis Enrique között „heves szóváltás” alakult ki.

Az összezörrenés óta csend honol az öltözőben, a goal.com a klubhoz közel álló forrásaitól szerzett információja szerint Lionel Messi nem hajlandó beszélni a spanyollal, sőt, gyakran a vezetőedző utasításait is megtagadja a tréningen.

Az ügyet tovább bonyolítja, hogy az argentin zseni mellé az utóbbi hetekben a játékostársak egy csoportja is csatlakozott, így szinte kettészakadt a csapat.

A goal.com állítja, Messi és társai továbbra is képtelenek elfogadni Luis Enrique edzői felfogását, és nem akarnak „behódolni” a szigorú spanyolnak, így állítólag mostanában már az is előfordul, hogy a katalánok futballistáinak egy csoportja külön edz a többiektől, a saját módszereik szerint.

Bár a hírek szerint a Manchester City elleni győzelem a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében javított az öltözői hangulaton, végleges megoldás továbbra sincs…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik