Barca: Messi 22 milliót fizetett az adóhatóságnak - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.22. 20:53
A La Vanguardia információi szerint Lionel Messi pénteken 22 millió eurót fizetett be a spanyol adóhatóságnak, amely a 2010-es, 2011-es és 2012-es adóbefizetésében talált hiányosságokat.

A Barcelona argentin labdarúgójának idényét végigkísérte az adóügye, már korábban is utólag rendezte az adókötelezettségeit. A kellemetlenséget számára az okozta, hogy kereskedelmi jogait adóparadicsomokban bejegyzett cégekbe könyvelte el, de így sem tudott mentesülni az adóbefizetéstől.már korábban is utólag rendezte az adókötelezettségeit. A kellemetlenséget számára az okozta, hogy kereskedelmi jogait adóparadicsomokban bejegyzett cégekbe könyvelte el, de így sem tudott mentesülni az adóbefizetéstől.

Egy éve már 10 millió eurós utólagos korrekcióról számolhatott be a világsajtó, azzal a megkötéssel, hogy az akkor vizsgált 2007–2009-es szakasz után vélhetően hasonlóra kényszerül majd a 2010–2012-es évekre vonatkozóan is. Korábban erre az időszakra 25 millió eurós összegről lehetett olvasni, amely a büntetés miatt emelkedett meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik