Barca: „Maradj, szeretünk!” – odaszúrtak a Realnak

Vágólapra másolva!
2018.10.21. 17:57
null
Lopeteguit marasztalják az FC Barcelona szurkolói (Fotó: AFP)
Kilenc forduló után kijelenthető, hogy elmaradt a várakozásoktól a Real Madrid szezonkezdete. A királyi gárda csupán az 5. helyen áll a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabelláján, a bajnokságban egymás után két vereséget szenvedett el, hazai terepen négy, minden sorozatot figyelembe véve öt meccs óta nyeretlen. Ez természetesen feltűnt a rivális FC Barcelona szurkolóinak is…

 

Mint ismert, a 9. fordulóban a Real Madrid kikapott a Levantétől, míg az FC Barcelona 4–2-re legyőzte a Sevillát – bár Lionel Messi kartörése miatt nem lehet teljes a katalánok öröme.

A Barca rajongóit azonban ez nem zavarta meg abban, hogy kicsit odaszúrjanak az ősi rivális „blancók” sikertelen idénykezdete kapcsán.

Több spanyol sajtóorgánum szerint a Barca szurkolói a Real nehézségeit látva azt kiabálták a Camp Nouban a Sevilla elleni meccs alatt a királyiak nyáron érkezett edzőjének, Julen Lopeteguinek címezve: „Lopetegui, maradj, szeretünk!”

Mint ismert, egyes hírek szerint olyannyira inog a kispad a szakvezető alatt, hogy Florentino Pérez elnök már Antonio Conténél is érdeklődött arról, átvenné-e a csapat irányítását.

AS English on Twitter

Barcelona fans chanting support for Julen Lopetegui.


 

A következő fordulóban, október 28-án a katalán városban rendezik a szezon első el Clásicóját: az FC Barcelona a Real Madridot fogadja.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik