Barca: Manchesterbe távozhat a kapus, de már megvan az utódja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.16. 09:35
null
Claudio Bravo (jobbra) nagyon közel áll ahhoz, hogy a Manchester Cityhez szerződjön (Fotó: Reuters, archív)
Spanyol sajtóértesülések szerint az FC Barcelona és a Manchester City megegyezett egymással Claudio Bravo átigazolásáról. A chilei válogatott kapus 25 millió euróért vált klubot, és négyéves szerződést ír alá Pep Guardiola csapatánál.

 

A 33 esztendős, kétszeres spanyol bajnok Bravo azért távozik a Camp Nouból, mert véletlenül sem szeretne második számú kapus lenni a Barcelonánál, amelynek viszont jelenleg nagy szüksége van rá, mivel Marc-André ter Stegen térdsérüléssel bajlódik.

KETTEN IS MEGSÉRÜLTEK SEVILLÁBAN

A Barcelona vasárnapi, Sevilla elleni Szuperkupa-mérkőzésén sérülés miatt két játékost is le kellett cserélni az első félidőben. A térdét fájlaló Andrés Iniestára két, míg a combizomsérülést szenvedő Jérémy Mathieu-re három hét kihagyás vár.

A katalán Sport értesülései szerint Bravo csütörtökön, a Sevilla elleni spanyol Szuperkupa-párharc visszavágója után utazik Manchesterbe, ahol négyéves szerződést ír alá.

Az angol klub várhatóan 25 millió euró körüli összegért szerzi meg Bravót, akit Barcelonában minden bizonnyal Diego Alves, a Valencia kapusa pótol. A 31 éves brazil futballista ügyében a Barca előrehaladott tárgyalásokat folytat a Turia-parti klubbal, amely 5-10 millió eurót kaphat a rutinos játékosért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik