Barca: kifizetnék az Atlético szélsőjének kivásárlási árát?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.08. 21:12
null
Arda Turan boldog az Atléticónál, de vajon mit szól a Barcelona érdeklődéséhez? (Fotó: Reuters)
Az Atlético Madrid szélsőjének, Arda Turannak az ügynöke a Milliyet című napilapnak elárulta, hogy a Barcelona hajlandó kifizetni védence 41 millió eurós kivásárlási árát. A futballista menedzsere azonban kisvártatva tagadta a török újság információját.

 

A 27 esztendős támadót 2011-ben 12 millió euróért vásárolta meg a spanyol csapat a Galatasaraytól, így jókora haszonnal adhatna túl a mögöttünk hagyott szezonban kilenc gólig és hat gólpasszig jutó játékoson.

Az Atlético szélsőjének képviselője, Ahmet Bulut a Milliyet című napilapnak elmondta, a Barcelona kész mélyen a zsebébe nyúlni, hogy soraiban tudhassa a török válogatott szélsőt, akinek a szerződése 2017 nyarán jár le a fővárosiaknál, s mivel jól érzi magát jelenlegi együttesénél – tehát nem szeretne mindenáron távozni –, ezért nem valószínű, hogy a katalánok megúsznák olcsóbban a transzfert.

„Arda nagyszerű szezont futott. Mindenki tudja, hogy milyen jó játékos, de az Atlético nem szeretné eladni, mi pedig nem tettünk lépéseket a szerződtetése ügyében” – mondta nemrégiben Josep María Bartomeu, a Barcelona elnöke.

A napvilágot látott információkat követően a spanyol El Mundo felkereste a futballista ügynökét, aki kategorikusan cáfolta a török lap értesüléseit.

„A nyilvánosságra hozott információ hamis. A Barcelona soha nem keresett minket, Arda pedig boldog az Atléticónál” – jelentette ki Bulut.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik