Barca: „Kétszáz százalék, hogy Neymar marad a klubnál”

Vágólapra másolva!
2017.07.19. 12:19
Jordi Mestre, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona alelnöke is megszólalt Neymar lehetséges távozása kapcsán.

Kedden robbant az átigazolási bomba, miszerint a PSG kész lenne kifizetni a Neymar szerződésének záradékába foglalt 195 millió fontos, 222 millió eurót a brazil sztárért, akivel kapcsolatban az Esporte Internativo munkatársa úgy tudja, a támadó elfogadta a párizsiak ajánlatát, mivel nem túl boldog Barcelonában.a PSG kész lenne kifizetni a Neymar szerződésének záradékába foglalt 195 millió fontos, 222 millió eurót a brazil sztárért, akivel kapcsolatban az Esporte Internativo munkatársa úgy tudja, a támadó elfogadta a párizsiak ajánlatát, mivel nem túl boldog Barcelonában.

A brazil forrás azt is megjegyezi, két héten belül megszülethet a megállapodás és hamarosan be is jelenthetik Neymar érkezését a francia fővárosban.

Most Jordi Mestre, a gránátvörös-kékek alelnöke reagált a felröppent pletykákra.

„Kétszáz százalékig biztos vagyok benne, hogy marad nálunk – kommentálta Mestre a híreszteléseket. – Amit a francia sajtóban olvastam erről az egészről, azt a Paris Saint-Germain azóta cáfolta. És egy olyan klubról beszélünk, amellyel jó kapcsolatot ápolunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik