Barca: Neymar döntött a PSG-ügyben – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.07.18. 18:13
Mint arról korábban beszámoltunk, olasz lapértesülések szerint a PSG kész lenne kifizetni 222 millió eurót a Barcelonában futballozó brazil sztárért, Neymarért.

Kedden az Esporte Internativo munkatársának információi kavarták meg az állóvizet, ugyanis egy újságíró szerint a 25 éves klasszis elfogadta a párizsiak ajánlatát.

Úgy hírlik, Neymar nem túl boldog Barcelonában, és a PSG-nél vigasztalódna. A brazil forrás azt is megjegyezi, hogy két héten belül megszülethet a megállapodás és hamarosan be is jelenthetik a támadó érkezését a francia fővárosban.

 

Mondanunk sem kell, hogy érdemes fenntartásokkal kezelni az ilyesfajta átigazolási pletykákat, habár a mai világban aligha lenne elképzelhetetlen a váltás...

Neymar a mögöttünk hagyott szezonban 45 tétmeccsen 20 gólt szerzett és 27 asszisztot jegyzett a gránátvörös-kék csapatban. A bajnokságban második helyen végzett a gárda, a BL-ben a negyeddöntő volt a végállomás, a spanyol Király-kupát viszont megnyerték a katalánok.

A brazil szupersztár 2013-ban 88 millió euróért érkezett a Santostól, jelenlegi szerződése pedig 2021-ig érvényes a Barcával.

PSG: készek kifizetni Neymar 222 millió eurós kivásárlási árát? - N

Úgy tűnik, a Paris Saint-Germain a nyáron mindenképpen szeretné kicsit megbolygatni az állóvizet: olasz lapértesülés szerint készen áll a klub kifizetni Neymar kivásárlási árát. Többek között az olasz Sky is arról számolt be, hogy a párizsiak hajlandók megadni a Barcelona brazil támadója szerződésének záradékába foglalt 195 millió fontos, 222 millió eurós összeget.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik