Barca: Fogd be a szád! Tízszer annyit keresek, mint te – Neymar a Valencia játékosának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.20. 19:19
null
Neymar sokat keres – ezt most is megtudtuk
Kiderült, hogy a vereségen kívül miért is rághatott be a Barcelona futballistája, Neymar a Valencia játékosaira a hétvégi vesztes mérkőzés után.

Korábban megírtuk, hogy Neymarnál elgurult a gyógyszer, és a lefújást követően odament az ünneplő Valencia-játékosokhoz, hogy az egyiknek lekeverjen egy finom taslit. A szokatlan jelenet előzményei azonban nem csak a mostani meccsen keresendőek.

A SuperDeporte spanyol újság beszámolója szerint a februári Barcelona–Valencia kupameccs, illetve az azon történtek ágyaztak meg a mostani balhénak. Akkor a Barca nagyszerű játékkal, Luis Suárez négy, Lionel Messi három góljával 7–0-ra nyert. A találkozón parádésan futballozott Neymar is. A Valencia játékosai szerint pedig emellett kissé lekezelően, nagyképűen.

A szünetben már 3–0-ra vezetett, és már emberelőnyben is volt a katalán klub. Ekkor a játékoskijáróban állítólag a valenciás Antonio Barragán megkérte Neymart, hogy ne alázza már tovább őket, mire a brazil az alábbi választ adta:

„Fogd be a szád! Tízszer annyit keresek, mint te.”

Neymar kijelentése mély nyomokat hagyott Barragánban, aki a mostani meccsen extra motivácóval játszott, és természetesen a végén ünnepelte is a nagyszerű győzelmet. Ekkor jött Neymar taslija.

„Mi a baj? Ma nem igazán sikerült táncolnod és sértegetned minket” – reagált Neymar megmozdulására Barragán.

Szép történet...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik