Barca: fellebbeznek Piqué piros lapja ellen; fogynak a védők

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.18. 20:46
A Barcelona a hivatalos honlapján kiadott közleményben jelezte, hogy fellebbez az Athletic Bilbao elleni spanyol Szuperkupa-mérkőzésen (1–1) az asszisztens megsértése miatt kiállított Gerard Piqué piros lapja ellen.

A spanyol válogatott középhátvéd a hétfői mérkőzés 56. percében kapott piros lapot, miután nyomdafestéket nem tűrő módon reklamált a játékvezető segítőjénél, aki Piqué szerint tévesen nem intett be egy lest.

A 28 éves futballista a bíró megsértéséért négytől tizenkettő meccsig terjedő eltiltást kaphat a spanyol liga fegyelmi bizottságától.

A Barcelona kedd este kiadott közleményében jelezte, fellebbez Piqué piros lapja ellen, a katalánok azonban arra nem reagáltak, hogy játékosuk minősíthetetlen módon beszélt a játékvezetői négyes egyik tagjával.

A spanyol Szuperkupa-párharcban elvérző Barcához kapcsolódó hír, hogy Piqué mellett az eltiltott Jérémy Mathieu és a sérült Douglas sem léphet pályára az Athletic Bilbao elleni bajnoki nyitányon, míg Jordi Alba és Adriano szereplése erősen kérdéses.

Ha utóbbi két játékos nem vállalná a játékot, Dani Alves, Marc Bartra, Javier Mascherano és Thomas Vermaelen alkothatná a Barcelona védelmét, vagyis mind a négy futballista kezdene, akik a baszkok elleni 4–0-s vereség alkalmával is a pályán voltak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik