Barca: „Elmondom, hogy kell megállítani Messit, rúgd meg!”

Vágólapra másolva!
2015.05.08. 18:43
Gennaro Gattuso, az AC Milan labdarúgócsapatának ikonja megsúgta a választ a kérdésre, amely az európai futballelitet foglalkoztatja, az olasz elmondta, hogy kell megállítani Lionel Messit.

A Barcelona klasszisa, Lionel Messi újabb elképesztő idényt fut, az argentin a 2014–2015-ös szezonban 51 tétmérkőzésen lépett pályára a katalánok mezében, ezalatt 53 gólt szerzett és 30 asszisztot osztott ki. Lionel Messi újabb elképesztő idényt fut, az argentin a 2014–2015-ös szezonban 51 tétmérkőzésen lépett pályára a katalánok mezében, ezalatt 53 gólt szerzett és 30 asszisztot osztott ki.

A védők tehetetlenek a gránátvörös-kékek tízesével szemben, Gennaro Gattuso azonban most elárulta, hogyan kell megállítani Messit.

„Nem könnyű tanácsot adni, egészen hihetetlen, ahogy Messi futballozik. El sem tudom képzelni, általában milyen tanácsot kapnak a játékosok, mielőtt szembekerülnek vele. Nekem azért van egy tippem, szorosan rá kell állítani egy embert, sőt, néha egy kicsit meg is lehet rúgni…” – mondta az olasz ikon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik