Barca: Dybalát 120 millió euróért kétszer is felajánlotta a Juve

Vágólapra másolva!
2017.09.04. 20:17
null
A hírek szerint nem Paulo Dybalán múlott, hogy Lionel Messi csapattársa legyen (fotó: AFP)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Juventus labdarúgócsapata 120 millió euróért kétszer is felajánlotta Paulo Dybalát az FC Barcelonának, ám a katalánok mindkétszer visszautasították a lehetőséget, mondván, ők Philippe Coutinhót szeretnék megszerezni.

 

A La Sexta televízióadó információi szerint a Barcelona alelnöke augusztus 17-én találkozott Dybala ügynökével és testvérével, akik arról tájékoztatták a katalán klub elöljáróját, hogy az argentin támadó nyitott lenne az átigazolásra. A 23 esztendős futballista képviselői leszögezték, a Juventus 120 millió euróért hajlandó lenne megválni Dybalától.

DYBALA LEVÁLTOTTA AZ ÜGYNÖKÉT

Úgy tűnik, Dybala továbbra sem mondott le arról, hogy egy nap a Barcelona játékosa legyen, a La Gazzetta dello Sport ugyanis hétfőn arról számolt be, hogy leváltotta eddigi menedzserét, a Juventusba történő átigazolását intéző Pierpaolo Triulzit, és Barcelonában élő bátyját, Gustavót bízta meg ügyei kezelésével.

A Barcelona ekkor még javában alkudozott a Borussia Dortmunddal Ousmane Dembélé áráról, tehát nem lehetett tudni, hogy ki érkezik Neymar helyére, ennek ellenére Robert Fernández, a Barcelona sportigazgatója két okból kifolyólag is nemet mondott Dybalára. Az egyik, hogy a katalánok Philippe Coutinhót szeretnék megvásárolni, a másik, hogy Dybala játéka nem összeegyeztethető Lionel Messiével.

A Barcelona ezek után tovább üldözte Coutinhót, akit a Liverpool a hírek szerint csak horribilis áron, 200 millió euróért engedett volna el, a katalánok azonban nem voltak hajlandóak kifizetni ezt az összeget. A Juve két nappal az átigazolási időszak zárása előtt ismét felkínálta Dybalát a Barcának, amely azonban másodszor is elutasította a lehetőséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik