Barca: döbbenetes ajánlat, napokon belül csapatot vált?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.09. 16:58
Spanyol lapértesülések szerint egy kínai labdarúgócsapat „döbbenetes” ajánlatot tett Daniel Alvesnek, a Barcelona brazil játékosának, aki napokon belül csapatot válthat. Vagy mégsem?

Kínában elképesztő költekezésbe kezdtek 2016-ban, és spanyol sajtóértesülések szerint messze még a vége.

A Sport információi szerint az egyik kínai együttes „visszautasíthatatlan” ajánlatot tett a Barcelona bekkjének, Daniel Alvesnek.

A brazil játékos távozása többször felvetődött már, ám Alves mindig a maradás mellett döntött. A 32 esztendős játékos korábbi hírek szerint szívesen kipróbálná magát Európán kívül is, és gyűjtene még egy kis pénzt a nyugdíj előtt.

Egy meg nem nevezett kínai élvonalbeli gárda a héten tárgyalóasztalhoz ült a brazillal, aki elképesztő pénzt, évi 12 millió eurót – ez havi 310 millió forintos bérnek felel meg – tehet zsebre, ha rábólint.

Akad azonban egy csavar is: azonnal kell dönteni!

Kínában február 26-ig tart az átigazolási időszak, az ázsiai Bajnokok Ligájába február 13-ig lehet regisztrálni az új labdarúgókat, így Alvesnek azonnal csatlakoznia kellene új csapatához, már a szezont sem fejezhetné be Spanyolországban.

Alves szerződése 2017 nyarán jár le, és ha igazak a hírek, Kínában közel kétszer annyi pénzt keresne, mint a Barcelonánál.

FRISS HÍR. Nem sokkal később szintén a Sport számolt be róla, hogy a futballista közvetlen környezetéből származó értesülései szerint a kínaiak januárban valóban felvették a kapcsolatot Alves ügynökével, de a brazil játékos a szezon közben nem akarja elhagyni a katalánokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik