Barca: „Be kell tiltani az MSN-t, ennél rosszabb nem történhet”

Vágólapra másolva!
2016.01.19. 09:17
Jorge Sampaoli, a chilei labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya azzal viccelődött, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek (FIFA) be kéne tiltania az MSN-t, azaz az FC Barcelona félelmetes támadótrióját, Lionel Messit, Luis Suárezt és Neymart.

A 2015-ben Copa Américát nyerő, a FIFA által év legjobb edzőjének is jelölt argentin szakember szerint a Barca triója a három szupersztár közötti baráti viszony miatt tud a Real Madrid szintén rendkívül gólerős hármasa, Karim Benzema, Gareth Bale és Cristiano Ronaldo (a BBC) fölé nőni.

A hat játékos az elmúlt hétvégén egyébként történelmet írt, korábban még nem fordult elő, hogy ugyanazon a játéknapon az MSN és a BBC összes tagja eredményes lett volna.

Sampaoli nem fukarkodott a dicsérő szavakkal a Barca trióját illetően.

„Ez így nem mehet tovább, a FIFA-nak közbe kell lépnie. A barátság Leo, Neymar és Suárez között a legrosszabb, ami a futballal történhetett” – viccelődött a szövetségi kapitány az El País hasábjain.

„Leo egymaga meccseket tud eldönteni, Neymarral és Suárezzel kiegészülve már felbecsülhetetlenek. Be kellene őket tiltani” – tette hozzá.

„A különbség a Barcelona és a Real Madrid között, hogy Bale, Benzema és Ronaldo inkább kioltják egymást, mintsem serkentik saját eredményességüket. Ha Ronaldo akcióba lendül, az vele is fejeződik be, ugyanez a helyzet Bale-lel. Benzema megragadja, amit lehet, de nem tud alkotni” – fejtette ki véleményét Sampaoli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik