Barca: a Real miatt nem jöhet össze a hőn áhított igazolás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.11. 19:34
Hetek óta téma a spanyol sajtóban: az FC Barcelona labdarúgócsapata szeretné megszerezni a jelenleg a kínai Kuangcsou Evergrandét erősítő brazil középpályást, Paulinhót. Most pedig úgy tűnik, az is megvan, miért nem jött még össze az átigazolás.

A 41-szeres brazil válogatott Paulinho 2015-ban hagyta ott Angliát és a Tottenham Hotspurt a kínai kalandért – és nem kevés pénzért –, most azonban visszatérne az európai futballelitbe, méghozzá a Barcelona segítségével.

Nem titok már hetek óta, a játékos is szívesen húzná fel a gránátvörös-kék mezt, és a katalánok is szívesen látnák a középpályán a brazilt.

De akkor hol a gond? Úgy tűnik, a Real Madrid háza táján kell keresni a megoldást.

A Real Madrid miatt nem lesz Paulinho a Barcelona játékosa? (Fotó: AFP)
A Real Madrid miatt nem lesz Paulinho a Barcelona játékosa? (Fotó: AFP)

Spanyol beszámolók szerint ugyanis Florentino Pérez, a blancók elnöke gördít akadályt az átigazolás elé, méghozzá pusztán azért, hogy egy kicsit heccelje az ősi rivális Barcelonát.

A madridiak első embere ugyanis baráti kapcsolatot ápol évek óta a Paulinho játékjogát birtokló Kuangcsou Evergrande elnökével. A kapcsolatukról sokat elmond, hogy nemrég hoztak létre együtt egy akadémiát, ahol több ezer gyermek edz naponta.

A Mundo Deportivo beszámolója szerint Pérez egyértelmű utalásokat tett barátja felé, nem bánná, ha megnehezítené a Barcelona dolgát az átigazolási ügyben.

Erre pedig aligha lesz válasza a katalánok, ami ugyanis biztos a kínai futballban: a pénz nem számít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik