Barca: a Milan gólvágója jöhet az Atlético csatára helyett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.26. 12:29
Spanyol lapértesülések szerint a La Ligában szereplő Barcelona Carlos Baccát, a Milan támadóját szerezné meg, amennyiben lemarad első számú kiszemeltjéről.

Mint megírtuk, a Diario de Sevilla úgy tudja, a Sevilla 3.5 millió euróért cserébe kölcsönveszi a 22 esztendős Luciano Viettót az Atlético Madridtól a következő idényre, s opciós joga lesz 20 millióért végleg megvásárolni a játékost.a Sevilla 3.5 millió euróért cserébe kölcsönveszi a 22 esztendős Luciano Viettót az Atlético Madridtól a következő idényre, s opciós joga lesz 20 millióért végleg megvásárolni a játékost.

Viettót a hírek szerint a Barcelona is szerződtetné, ám az argentin támadó játszani szeretne, de úgy véli, a Messi, Suárez, Neymar hármas mellett erre nem lenne sok lehetősége.

A katalánok abban az esetben, ha Vietto nem igazol át hozzájuk, állítólag a Milan kolumbiai válogatott csatárát, Carlos Baccát szereznék meg.

Valószínűleg a 29 esztendős játékos sem lesz olcsó, a piros-feketék ugyanis 30 millió euró alatt nem adnák el támadójukat, aki az angol West Ham ajánlatát már visszautasította, ugyanis mindenképpen a Bajnokok Ligájában szeretne játszani.

Kérdés, a 2015–2016-os szezonban összesen 20 gólt szerző Bacca mennyire érné be a cserepaddal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik