HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.29 23:43 Frissítve: 2018.07.30 13:22

Barca: a klub engedélyt adott a francia védőnek a távozásra

A Barcelona labdarúgócsapata vasárnap este a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, Lucas Digne a klub engedélyével visszatér az Egyesült Államokból Spanyolországba, hogy véglegesítse az átigazolását. A 25 éves balhátvéd szinte biztosan az Evertonban folytatja pályafutását.

HIRDETÉS

Lucas Digne két évig futballozott a Barcelonában (Fotó: AFP)

 

A liverpooli klub a korábbi hírek szerint 15-20 millió eurót fizet a francia védőért, aki 2016-os érkezése óta összesen 46 tétmérkőzésen lépett pályára a Barcelonában, míg az előző spanyol bajnoki idényben 12 meccsen kapott lehetőséget.

Digne régebben játszott a Ligue 1-ben (Lille, PSG) és a Serie A-ban (Roma), augusztustól pedig valószínűleg a Premier League-ben is kipróbálhatja magát.


 

Lucas Digne az Instagram-oldalán már el is búcsúzott a Barcától: „Az elmúlt két évben átélhettem a gyerekkori álmomat. Mindenkinek óriási köszönetet szeretnék mondani. Először is a klubnak, amely mindent megadott nekem, amióta megérkeztem. Köszönök mindent a fizioterapeutáknak, a szakmai stáb tagjainak, a biztonsági embereknek, a városnak és a csapattársaknak, akik amellett, hogy a világ legjobb játékosai, nagyszerű emberek is, akik mindig segítőkészek voltak. Egy szó mint száz: a Barca több mint egy klub, egy hatalmas család. Nagy ölelést küldök mindenkinek és sok sikert kívánok az új szezonra.”

En los últimos dos años han sido un sueño de un niño que he podido realizar quiero decir muchas Gracias a todos . En primero al Club que me ha dado todo desde que he llegado . Gracias a todos Los fisios , Los staffs con quien he trabajado , los preparadores fisicos , la gente de la seguridad , de la cucina todos hacen que El club es una famiglia La aficion que esta siempre al lado del equipo y que me ha dado mucho caliño durante dos años . La ciudad de Barcelona que se quedara siempre conmigo por loque he vivido y por la gente que esta increible a todos los momentos . Y en ultimo mis compañeros que antes de ser Los mejores jugadores del Mundo son personas increíbles que te ayudan siempre . Todo eso para decir que el Barça es mas que un club es una famiglia increible Un abrazo muy fuerte a todos y muchas suerte por la temporada

21.6k Likes, 1,003 Comments - Lucas Digne (@lucasdigne) on Instagram: "En los últimos dos años han sido un sueño de un niño que he podido realizar quiero decir muchas..."


HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.22 17:28:34

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az Espanyol alaposan megnehezítette a királyiak dolgát, de zsebben a három pont.

2018.09.02 18:03:03

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A várható igen igazságtalan elosztásban: Messiék nyolcat szereztek, a hamar vezetést szerző újonc kettőt.

2018.09.01 19:14:35

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A Betis közkedvelt középpályása elárulta, mi segített neki, hogy hosszú pályafutása legyen.

2018.09.01 18:54:32

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Bale gólja után még kiegyenlített a Leganés, ám a második játékrészben eldöntötte a meccset a királyi gárda.

HIRDETÉS
HIRDETÉS