Barca: a jobbhátvéd távozna, svájci védőt néztek ki a helyére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.08. 20:24
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Jordi Albára combsérülés miatt tíz nap kihagyás vár.

A spanyol válogatott balhátvéd a nemzeti csapat olaszországi világbajnoki selejtezőjén sérült meg, és az első félidő közepén le is kellett cserélni. A 27 esztendős futballista az egy hét múlva rendezendő, Deportivo La Coruna elleni bajnokit kihagyja, a Manchester City elleni BL-meccsre azonban felépülhet.

A katalánokhoz kapcsolódó hír, hogy Aleix Vidal állítólag eldöntötte, távozik a klubtól, és már tudatta is elhatározását csapattársaival. A spanyol játékos a legutóbbi hat tétmérkőzésen egyszer sem került be a Barcelona meccskeretébe, s úgy érzi, már nem tudja visszanyerni Luis Enrique bizalmát.

Ha viszont Vidal eligazol, a vezetőség jobbhátvéd után néz. A spanyol sportsajtóban eddig Darijo Srna (Sahtar Doneck) és Joao Cancelo (Valencia) neve került szóba, most azonban ismét felvetődött Stephan Lichtsteiner szerződtetésének lehetősége, aki a hírek szerint elvágyódik a Juventustól. A 32 esztendős szélső megállapodása a szezon végén lejár a torinói klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik