Barcelona: a Chelsea és a PSG mindent bevetett, Messi döntött?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.03. 13:37
null
Messi döntött, marad (Fotó: Reuters)
Sajtóhírek szerint Lionel Messi megelégelte az átigazolásával kapcsolatos pletykákat, így leült az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőségével a jövőjéről tárgyalni.

A Mundo Deportivo beszámolója szerint a Paris Saint-Germain, valamint a Chelsea is hosszú hónapok óta munkálkodik azon, hogy megszerezze a Barcelona kiválóságát, Lionel Messit.

A párizsiak a pénzügy fair play miatt Zlatan Ibrahimovic, valamint Edinson Cavani elengedésén is elgondolkodtak, csak hogy meg tudják szerezni a Barca zsenijét. José Mourinho együttese pedig állítólag Cesc Fabregas és Messi barátnője, Antonella Roccuzzo segítségét kérte, hogy Londonba csábíthassa a támadót.

Messi a spanyolok szerint megunta a pletykákat, és pénteken tárgyalóasztalhoz ült a vezetőséggel.

A Mundo állítja, Messi hosszas gondolkodás után úgy döntött, végleg pontot tesz az átigazolási ügy végére, így közölte a katalánokkal, hogy bár korábban voltak kétségei, a Barcelonánál akarja befejezni pályafutását.

A hír már a PSG-hez és a Chelsea-hez is eljutott, így a párizsiak és a londoniak egy időre biztosan lemondanak a Barca klasszisának szerződtetéséről…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik