Barca: Bármi megtörténhet… - Messi a távozásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.18. 19:31
Lionel Messi, a Barcelona labdarúgócsapatának argentin klasszisa egy interjúban elmondta, szeretne a katalánoknál maradni, de nem tudja, mi lesz a 2014–2015-ös szezon lezárása után.

A Barcelona négy forduló után csoportja második helyén áll a Bajnokok Ligájában, és már továbbjutott, a spanyol élvonalban pedig az ősi rivális Real Madrid mögött mindössze két pont a hátránya, Messi állítása szerint azonban így is nehéz időket élnek meg a katalánok.

„A Barca a világ egyik legnagyobb klubja, ha itt becsúszik két vereség egymás után, rögtön kapjuk a kritikát, csakúgy, mint a nemzeti csapatnál. Az edzőváltással sok minden változott, Luis Enrique új ötletekkel érkezett, idő kell, amíg ezekhez alkalmazkodni tudunk" – mondta az Olénak Messi, aki a jövőjéről is szót ejtett.

„A jelennek élek, csak a Barcelonával és a válogatottal foglalkozom, de azt nem tudom megmondani, hogy az idény után mi lesz, a futballban bármi megtörténhet. Sokszor kifejtettem már, ha rajtam múlna, örökké a katalánoknál maradnék, de a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogyan eltervezed..." – mondta sejtelmesen Messi.

A gránátvörös-kékek extraklasszisa kedd 20.45 órakor az argentin válogatottal Angliában, az Old Traffordon lép pályára a Cristiano Ronaldo vezette portugál nemzeti csapat ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik