Barca: 90 millió? A Dortmund ennyit is elkérhet a szélsőért

Vágólapra másolva!
2017.06.20. 13:21
null
Ousmane Dembélé álma a Barcelona, de vajon a Barcelona is mindenáron Dembéléről álmodik? (Fotó: AFP)
A Marca értesülései szerint Robert Fernández, az FC Barcelona labdarúgócsapatának sportigazgatója a napokban találkozott Moussa Sissokóval, a Borussia Dortmundot erősítő Ousmane Dembélé ügynökével, hogy egyeztessenek a 20 esztendős támadó klubváltásának lehetőségéről.

 

A hétszeres francia válogatott szélső iránt a Barcelona már tavaly nyáron is érdeklődött, ám Dembélé akkor 15 millió euróért a Dortmundhoz igazolt. Az ifjú futballista értéke azóta tovább nőtt, a mögöttünk hagyott szezonban 49 tétmérkőzésen 10 gólt és 21 gólpasszt jegyzett, így a Transfermarkt már 33 millió euróra becsüli.

Dembélé nemrégiben kijelentette, egy álma válna valóra azzal, ha a Barcelona játékosa lehetne, jelenleg azonban jól érzi magát Dortmundban.

A katalánoknak a hírek szerint mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk, ha szeretnék megvásárolni a technikás szélsőt, akiért a németek 90 millió eurót is elkérhetnek.

A spanyol sajtóban korábban arról lehetett olvasni, hogy Héctor Bellerín és Marco Verratti mellett Dembélé a Barcelona fő nyári célpontja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik