Dortmund: „Az álmom, hogy a Barcelonában játszhassak”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.15. 11:15
Ousmane Dembélé, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund támadója nem rejti véka alá, álma, hogy a Barcelonában futballozhasson.

A 20 esztendős francia csodagyereket évek óta szerződtetné a Barcelona, ám Ousmane Dembélé 2016 nyarán inkább a Borussia Dortmundot választotta, noha a katalánok is megkeresték a játékost.Ousmane Dembélé 2016 nyarán inkább a Borussia Dortmundot választotta, noha a katalánok is megkeresték a játékost.

Miután Dembélé nagyszerűen teljesített első idényében Németországban – 49 mérkőzésen összesen 10-szer volt eredményes, emellett kiosztott 21 (!) gólpasszt –, az elmúlt hetekben ismét szárnyra kelt a pletyka, hogy a hétszeres francia válogatott futballistát „körbeudvarolja” a Barcelona, s elcsábítaná a BVB-től.

Az egyre gyakrabban felröppenő híresztelés okán megkérdezték magát az érintettet is.

„Tavaly sokat beszéltem Robert Fernándezzel, a gránátvörös-kékek sportmenedzserével, kapcsolatban álltunk. Az álmom, hogy egy nap velük játszhassak, a Barcelona futballistája legyek. Jelenleg azonban jól érzem magam Dortmundban, 2021-ig szerződésem van a klubbal, és nem foglalkozom a pletykákkal.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik