Barca: 135 milliót vagy Agüerót adná a Man. City a klasszisért?

Vágólapra másolva!
2015.03.01. 16:45
null
Agüero Barcelonában, Suárez Manchesterben? (Fotó: Reuters)
Angol sajtóhírek szerint a Manchester City labdarúgócsapata a nyáron százmillió fontos (135 millió eurós) ajánlatot készül tenni az FC Barcelona csatáráért, Luis Suárezért. Ha pedig a katalánok erre nemet mondanak, van egy B-tervük is…

Luis Suárez barcelonai beilleszkedése nem ment zökkenőmentesen, de ahogy az a Manchester City elleni Bajnok Ligája-nyolcaddöntőben is látszott, felvette a gránátvörös-kékek tempóját.

Angliában mutatott teljesítményével a Manchester Cityt is meggyőzte Suárez, és a Daily Mail információi szerint a kékek vezetősége azt tervezi, a nyáron tesz egy 100 millió fontos ajánlatot a támadóért.

A transzfer elsőre végigvihetetlennek tűnik, ugyanis a Barcelona nagy valószínűséggel nem akarja őt a nyáron elengedni, mivel a 2016-ig tartó átigazolási tilalom miatt nem tudná pótolni.

Ám mindenre felkészültek a manchesteriek, akik állítólag hajlandóak 2016-ig várni az uruguayira, sőt, ha kell, az egyik klasszisukat is odaadnák érte.

A Daily Mail állítja, ha 2015 nyarán nemet mond a Citynek a Barca vezetősége, az égszínkékek egy előszerződés aláírásába is belemennének, amelynek értelmében Luis Suárez Manchesterbe, Sergio Agüero pedig Barcelonába költözne a „transzferembargó” lejárta után azonnal.

A transfermarkt.de Sergio Agüero piaci értékét 50, Luis Suárezét pedig 60 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik