Atlético: szexuális zaklatással gyanúsítják a játékost

Vágólapra másolva!
2017.06.05. 22:06
A helyi El Espanol információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid francia játékosát, Theo Hernándezt szexuális zaklatás gyanújával bevitték a marbellai rendőrségre.

A hírek szerint a spanyol városban nyaralását töltő, a Real Madriddal is szóba hozott játékosra – aki egyébként tagadja a vádakat – egy 20 éves nő hívta a rendőröket egy helyi klubban hajnali 4 óra körül. Azonban a tanúvallomását vizsgálják a hatóságok, mivel a története erősen ellentmondásos.Real Madriddal is szóba hozott játékosra – aki egyébként tagadja a vádakat – egy 20 éves nő hívta a rendőröket egy helyi klubban hajnali 4 óra körül. Azonban a tanúvallomását vizsgálják a hatóságok, mivel a története erősen ellentmondásos.

A hölgy azt állította, hogy az idén a Deportivo Alavésnél kölcsönben szereplő játékossal barátok, és együtt megittak néhány italt. Ezután Hernández azt javasolta, hogy menjenek ki a klub előtti parkolóba, mert néhány kulcsot vissza kel vinnie a kocsijába.

Mindketten beszálltak a francia Porschéjába, ahol szexuális tevékenységbe kezdtek, de a fiatal nő kérte a játékost, hogy fejezzék be, de elmondása szerint ennek nem tett eleget a futballista. Ezt követően – a vallomás szerint – dulakodni kezdtek, ami percekig tartott. Hernández folytatta a zaklatást, majd ezt követően kidobta a lányt a kocsiból, aki térddel a betonnak esett.

Az „áldozat" visszatért a klubba, ahol a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy a focista és annak egyik barátja, aki egyben korábbi csapattársa Hernándeznek, bántalmazták őt. A lányt barátai hazavitték, majd elhatározta, hogy ellátogat a Costa del Sol kórházba, később pedig a rendőrkapitányságra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik