Atlético: mexikói középpályás érkezett a Portótól – hivatalos

Vágólapra másolva!
2019.07.03. 18:21
null
Héctor Herrera pótolhatja az Atléticónál a Manchester Cityhez távozó Rodrit (Fotó: AFP)
Az Atlético Madrid a hivatalos honlapján jelentette be a mexikói válogatott Héctor Herrera szerződtetését. Az FC Portót elhagyó 29 esztendős labdarúgó három évre ír alá a madridi klubhoz.

 

Héctor Herrera az elmúlt hat évben minden sorozatot figyelembe véve 245 mérkőzésen 35 gólt szerzett a Portóban. A legutóbbi idényben nála több sikeres passzt (1566) csak ketten adtak Portugáliában. A mexikói válogatottal két világbajnokságon járt, aranyérmet szerzett a 2012-es olimpián, és a nemzeti csapattal megnyerte a 2015-ös Arany-kupát is. A Bajnokok Ligájában eddig összesen 41 meccsen szerepelt.

A 29 éves középpályás szerződése június végén lejárt a Portónál, így az Atléticónak nem kellett átigazolási díjat fizetnie érte.

Herrera 2022 nyaráig szóló szerződésben egyezett meg a spanyol klubbal, amely 70 millió euróért eladta Rodrit a Manchester Citynek.

Atlético de Madrid on Twitter

| Agreement with @HHerreramex for the midfielder to become a new Red & White player The Mexican is to sign a three-year contract tomorrow. Welcome! https://t.co/9KgGratmg2 #AúpaAtleti #WelcomeHerrera



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik