Atlético: Mandzukic érkezik, megegyeztek a Bayernnel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.09. 13:43
A Bayern München sportigazgatója, Matthias Sammer elárulta, szóbeli megállapodás született az Atlético Madriddal Mario Mandzukic átigazolásáról.

A spanyol bajnok gőzerővel keresi új csatárát, miután Diego Costa a Chelsea-hez igazolt. A 28 éves Mandzukic Robert Lewandowski érkezésével második számú csatárrá vált Münchenben, így borítékolható volt nyári távozása. A jelek szerint a spanyol és a német bajnok megtalálta a közös nevezőt, a korábbi információk alapján 18 millió euró körül mozoghat a vételár.Diego Costa a Chelsea-hez igazolt. A 28 éves Mandzukic Robert Lewandowski érkezésével második számú csatárrá vált Münchenben, így borítékolható volt nyári távozása. A jelek szerint a spanyol és a német bajnok megtalálta a közös nevezőt, a korábbi információk alapján 18 millió euró körül mozoghat a vételár.

„Szóban megegyezett egymással a két klub – árulta el a bajorok sportigazgatója egy sajtótájékoztatón. – Meg szeretnénk köszönni Mario Mandzukicnak, amit a klubért tett, és sok sikert kívánunk neki a továbbiakban.”

A vb-n a horvát válogatott színeiben szereplő támadó 2012-ben a Wolfsburgtól csatlakozott a Bayern Münchenhez, amelyben 54 német bajnoki találkozón 33 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik