Atlético: koronavírusos eset miatt felfüggesztik a felkészülést

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2020.09.12. 09:50
null
Még nem tudni, mikor edzhetnek újra az Atlético játékosok (Fotó: AFP)
A spanyol labdarúgó élvonalban (La Liga) szereplő Atlético Madrid félbehagyta az új idényt megelőző felkészülését, miután egy, a csapat közelében dolgozó munkatárs megfertőződött a koronavírussal. A madridi labdarúgók visszautaztak a spanyol fővárosba, ahol mindenkit letesztelnek.


Továbbra is megnehezíti a járvány az Atlético Madrid életét: miutánRenan Lodimájusban, Ángel Correa és Sime Vrsaljko augusztusban, Santiago Arias és Diego Costa pedig szeptember elején adott pozitív tesztet, ezúttal újabb személy betegedett meg a klubnál.

AMarcainformációi szerint az új fertőzött nem játékos, és nem is a szakmai stáb tagja, de asszisztensként segíti a csapat munkáját, így számos emberrel lehetett kapcsolatban a csapatnál.

Az új idény kezdetére San Rafaelben készülő keret félbeszakítva programját pénteken visszautazott Madridba, ahol mindenkit letesztelnek. Ezek eredményétől függően alakul majd a játékosok további programja.

A piros-fehérek a szeptember 26–27-i hétvégén, otthon a Granada ellen kezdik a La Liga 2020–2021-es idényének küzdelmeit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik