Atlético: „Európa egyik legjobbja” – bemutatkoztak az új csatárok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.31. 12:39
Sajtótájékoztató keretében mutatta be új csatárait, Diego Costát és Vitolót az Atlético Madrid labdarúgócsapata. Mindkét játékos szerződtetését már korábban bejelentette a spanyol klub, de az érvényben lévő FIFA-szankció miatt csak januártól léphetnek pályára a fővárosi együttes színeiben.

Diego Costa szerződtetését szeptember végén jelentette be az Atlético, a Chelsea-től visszatérő csatárért a hírek szerint 65 millió eurót fizetett a madridi klub. „Értékelem a klub erőfeszítéseit, amiket tett, hogy itt lehessek újra. Alig várom, hogy pályára léphessek és gólokkal segítsem a csapatot" – mondta bemutatásán Diego Costa, aki a 18-as mezszámot kapta.Diego Costa szerződtetését szeptember végén jelentette be az Atlético, a Chelsea-től visszatérő csatárért a hírek szerint 65 millió eurót fizetett a madridi klub. „Értékelem a klub erőfeszítéseit, amiket tett, hogy itt lehessek újra. Alig várom, hogy pályára léphessek és gólokkal segítsem a csapatot" – mondta bemutatásán Diego Costa, aki a 18-as mezszámot kapta.



Vitolo átigazolása Costáénál is bonyolultabb körülmények között zajlott. Még júliusban beleegyezett a hosszabbításba a Sevillával, ám néhány órával később egy, a megállapodásban szereplő záradéknak köszönhetően egyoldalúan felbontotta a kontraktusát. A Sevilla szerint nem a futballista fizette a szerződés megszüntetéséért fizetendő összeget, hanem az Atlético Madrid, Las Palmas kettős egyik tagja (a támadó az őszt utóbbinál töltötte kölcsönben). A Sevilla a játékost és a két klubot is feljelentette. Vitolo januártól hivatalosan is az Atlético labdarúgója.



„Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen nagyszerű klub játékosa lehetek, Európa egyik legjobb csapatában futballozhatok" – így a 23-as mezszámot kapó Vitolo a vasárnapi sajtóeseményen.

A két támadó jövő hét szombaton, a Getafe elleni hazai bajnokin mutatkozhat be az Atléticóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik