Atlético: Costa kezdő volt, ám hamar megsérült a felkészülési meccsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.22. 08:57
null
Csontja nem tört, de további vizsgálatokra van szükség (Fotó: AFP)
Másfél hónap után Diego Costa ismét pályára lépett az Atlético Madridban – igaz, felkészülési mérkőzésen. A spanyol válogatott csatár bokasérülést szenvedett a Beitar Jeruzsálem elleni találkozó első félidejében.

 

A 30 éves Atlético-játékos legutóbb április 6-án, az FC Barcelona elleni rangadón játszott a madridi csapatban, azon a meccsen kiállították. A piros lap miatt nyolcmeccses eltiltást kapott, így a hajrában nem számíthatott rá Diego Simeone vezetőedző.

Olyan pletykák láttak napvilágot az elmúlt hetekben, miszerint Costa nem hajlandó edzeni, sőt elképzelhető, hogy az Atlético átadólistára teszi a Brazíliában született futballistát.

A La Ligában ezüstérmet szerző együttes kedden felkészülési mérkőzést játszott Izraelben a Beitar Jeruzsálem vendégeként, s 2–1-re kikapott. A 28. percben Costát le kellett cserélni bokasérülés miatt.

Egy helyi kórházban megállapították, Costának nem tört el a csontja, Madridban pedig további vizsgálatok várnak majd rá, hogy kiderüljön, megsérültek-e a szalagjai.

Costa a nemrég véget érő idényben 21 tétmérkőzésen összesen öt gólt szerzett a fővárosi csapatban. A szerződése 2021 nyaráig érvényes.

Atlético de Madrid on Twitter

| PARTE MÉDICO ACTUALIZADO A @diegocosta se le han realizado pruebas radiológicas en un hospital de Jerusalén que han descartado una afectación ósea. Tras regresar a Madrid se realizarán más pruebas para valorar el grado de afectación ligamentosa. https://t.co/T1lYH6dvnp



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik