Atlético: 447 - megalkudtak a Barcával a jegyekről

Vágólapra másolva!
2014.05.14. 14:02
A Barcelona hosszas egyeztetést követően végül 447 belépőt biztosít az Atlético Madridnak a szombati bajnoki rangadóra (18 óra, élőben az NSO-n). A Primera División aranyérméről döntő találkozón 447 madridi szimpatizáns drukkolhat a kedvenceknek azért, hogy ne kapjanak ki, és bajnokok legyenek.

Amint arról korábban már beszámoltunk: a Barcelona első körben háromszáz jegyet akart adni a vendégszurkolóknak, akik viszont szerették volna feltornázni ezt a számot ötszázra. A Camp Nou befogadóképessége közelít a százezerhez. A hétfői, sikertelen egyeztetést követően aztán meg tudtak állapodni egymással a felek.Amint arról korábban már beszámoltunk: a Barcelona első körben háromszáz jegyet akart adni a vendégszurkolóknak, akik viszont szerették volna feltornázni ezt a számot ötszázra. A Camp Nou befogadóképessége közelít a százezerhez. A hétfői, sikertelen egyeztetést követően aztán meg tudtak állapodni egymással a felek.

A jegyek 93 euróba (28 365 forint) kerülnek, az érdeklődők az Atléticóhoz küldhetik el az igényeiket, és a szerencsés madridiak végül utazhatnak is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik