10/10, avagy Cristiano Ronaldónak nincs hibapontja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.25. 14:04
null
Cristiano Ronaldót nagyra tartják csapattársai (Fotó: Reuters)
A Real Madrid spanyol válogatott labdarúgója, Nacho Fernández a klub edzőkomplexumában exkluzív interjút adott Farkas Norbertnek, a Sport TV utazó riporterének. Edzőiről és játékostársairól is beszélt – mindez a kedd esti, 100. Fiesztában lesz látható.

 

Nacho Fernández a Castillából került a Real Madridhoz, de saját nevelésű játékos. 2011-es debütálása óta egyre nagyobb szerepet kap a csapatban, hol saját posztján, középhátvédként, hol szélső védőként számít rá Carlo Ancelotti. Az első csapatba viszont még José Mourinho hozta fel, ezért élete végéig hálás lesz neki.

Nacho Fernández (Fotó: Reuters)
Nacho Fernández (Fotó: Reuters)

„Nagyon jó kapcsolatban voltunk, nagyon sokat beszélgettünk. Rengeteget segített, minden téren. Ha a helyzet úgy hozta, akkor megadta a lehetőséget az első csapatban. Bízott bennem, és azt hiszem, egyszer sem okoztam neki csalódást – mondta Nacho a portugálról, de Carlo Ancelottiról is beszélt. – Ancelotti, csakúgy, mint Mourinho, nagy bizalommal viseltetik irántam. Volt egy pillanat, amikor az emberek elbizonytalanodtak, hiszen nem tudták, hogy Nacho megy vagy marad (2014 nyarán – a szerk.). Nekem azonban nem voltak kétségeim, én itt akartam folytatni. Ancelotti támogatása is kellett ahhoz, hogy hosszú távú szerződésben állapodjak meg a klubbal.”

Játékostársairól is mesélt a spanyol válogatott védő.

„A Real Madridot zseniális futballisták alkotják. Engem azonnal befogadtak, és az első perctől kezdve nagyon sokat segítettek. Teljesen normális, hétköznapi srácokról van szó, akiknek nem esik nehezükre leülni és nyilatkozni. Az emberek azt gondolják, hogy ezek a srácok két lábbal a föld felett járnak, de szó nincs ilyenről, teljesen normális, segítőkész, kedves srácok, és emellett kiváló csapattársak – foglalta össze, és arra a kérdésre is válaszolt, hogy számára ki a tökéletes futballista. – Minden kétséget kizáróan Cristiano Ronaldo! Mindennap keményen dolgozik, bivalyerős, és olyan gyors, mint a szél. Nincs hibapontja. Úgy fejel, hogy párját ritkítja. A tízes skálán a maximumot érdemli!”

A Nacho Fernándezzel készült interjú teljes egészében a Sport TV Fieszta című műsorának 100. adásában, kedd este 19 órától lesz látható a Sport1-en. Ebben szóba kerül többek között Szalai Ádám, az Espanyolban játszó testvér (Álex), a legutóbbi olvasott könyv, és hogy mit jelent egy madridi srácnak felvenni a Real Madrid mezét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik