La Liga: rutinos válogatott csatárt szerződtetett a Real Madrid – hivatalos

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.19. 12:51
null
Joselu a Real Madridban folytatja (Fotó: Getty Images)
A Real Madrid hivatalos oldalán jelentette be, hogy kölcsönben szerződtette az Espanyoltól a 33 esztendős csatárt, Joselut.


Mint ahogyan arra már egy jó ideje számítani lehetett, a Real Madrid hivatalosan is szerződtette az Espanyol veterán csatárát, Joselut. A friss Nemzetek Ligája-győztes spanyol válogatott támadó az előző idényben 34 bajnokin 16 gólt szerzett a végül kieső katalán csapatban.

Fontos, hogy a madridiak csak kölcsönben szerezték meg a 33 éves játékost, akit egy év múlva – sajtóhírek szerint – 1.5 millió euróért végleg megvásárolhatnak. Érkezése nem meglepő (azon túl, hogy fiatalon már játszott a klubnál), hiszen ezen a nyáron már két középcsatár, Mariano Diaz és Karim Benzema távozott a Real Madridtól. Az viszont már inkább, hogy bár eredetileg előbbi pótlására érkezett, Florentino Pérez néhány szurkolónak elárulta, több csatárt már nem igazol csapata ezen a nyáron.

Hogy ez egy trükk-e a dörzsölt klubelnöktől vagy az igazat mondja, azt egyelőre nem tudni, de a Marca nemrég hasonlóról számolt be, mondván: a Real Madrid jövő nyáron ingyen szeretné szerződtetni Kylian Mbappét, addig viszont nem szerződtet más csatárt...


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik