Barcelona: Messi visszatérése csak rajta múlik – Xavi

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2023.02.23. 12:23
null
Xavi és Messi, kezében a spanyol bajnokságban a hónap legjobbjának járó díjjal, 2018 májusában (Fotó: Getty Images)
Tárt karokkal várja vissza Barcelonába a katalánok vezetőedzője, Xavi Hernández korábbi csapattársát, Lionel Messit. Az argentin klasszis szerződésének első két éve nyáron lejár a PSG-nél, és ha nem érvényesítik az opciót, távozhat Párizsból.

 

A Kicker azt írja, a Katalán Rádió több spanyolországi médiummal egybehangzóan úgy értesült, Lionel Messi édesapja és menedzsere, Jorge Messi a napokban Joan Laporta Barcelona-elnökkel egyeztetett fia lehetséges visszatéréséről.

A BBC a Barcelona vezetőedzőjét, Xavi Hernándezt idézi, aki visszavárja Messit a gránátvörös-kékekhez.

„Messi tudja, hogy Barcelona az otthona és az ajtók nyitva állnak előtte, ezt már sokszor mondtam. Barátok vagyunk, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és a lehetséges visszatérése csak rajta múlik. Leo a világtörténelem legjobb játékosa, mindig be fog férni a csapatba.”

A hétszeres aranylabdás, négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, tízszeres spanyol- és egyszeres francia bajnok, 2022-ben hazájával, Argentínával világbajnok Lionel Messi 2000-ben került a Barcelona utánpótlásához. A klubot 2021 nyarán hagyta el, ekkor 2+1 éves szerződést kötött a PSG-vel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik