Real: Cristiano Ronaldo újabb szállodája nyílt meg – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.03. 16:52
Megnyitotta legújabb szállodáját Cristiano Ronaldo.

A portugál sztár szállodaláncának legújabb „tagja” Lisszabonban nyílt meg. CR-nek ezen kívül szülővárosában, Funchalban van egy szállodája, ám Madridban és New Yorkban is épül egy-egy.

A Marca úgy tudja, 15 millió eurós partneri megállapodás van Cristiano Ronaldo és a Pestana nevű lánc között.

A lisszaboni szálló megnyitóján Cristiano Ronaldo elmondta, vendéglátóegységeivel már a labdarúgás utáni életét szeretné megalapozni – noha a Real Madrid sztárja gyorsan hozzátette, 40 éves koráig szeretne játszani.

„Az élet nem csak a futballból áll. Bár ez a szenvedélyem, gondolnom kell a jövőmre is. Amikor gyerek voltam, az álmom egy saját szálloda volt. Most már kettő is van, és büszke vagyok rá, hogy az egyik pont itt, Lisszabonban. Szorosan kötődöm a városhoz, hiszen játszottam itt. ”

A legújabb CR7-hotelben 82 szoba található, egy éjszakára a legolcsóbb körülbelül 62 ezer forint, míg a legdrágább 386 ezer forint – utóbbi természetesen a szálló legszebb szobájának ára, a tetőtéri CR7 luxuslakosztályé, amely például 120 cm-es HD-televízióval van felszerelve, a legújabb, PlayStation 4-es konzollal, a hozzá való játékokkal, valamint 3D-szemüvegekkel és saját konditeremmel.

A hotel természetesen a főszereplőről szól, a vendégek a szálloda termeiben képet kaphatnak CR élettörténetéről.

A megnyitón CR mellett jelen volt fia, CR Jr., Jorge Mendes, a játékos ügynöke, valamint Fernando Santos, az Eb-győztes portugál válogatott szövetségi kapitánya is.

(Fotók: pestanacr7.com)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik