Real: meggondolták magukat, ismerős arcot igazolnak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.20. 09:42
Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége mindenképp szeretne egy csatárt szerződtetni Karim Benzema mellé a téli átigazolási időszakban, a transzferembargó előtt. Állítólag már meg is van a megoldás…

Mint arról beszámoltunk, a FIFA kizárta a következő két átigazolási időszakból (2016 nyara és 2017 tele) a Real Madridot és az Atlético Madridot,mivel a két spanyol klub megszegte a 18 éven aluli játékosok klubváltására vonatkozó szabályokat. a FIFA kizárta a következő két átigazolási időszakból (2016 nyara és 2017 tele) a Real Madridot és az Atlético Madridot,mivel a két spanyol klub megszegte a 18 éven aluli játékosok klubváltására vonatkozó szabályokat.

A madridiaknak így gyorsan kell cselekedniük, a Real pedig a legkényesebb helyre, a csatárposztra keres embert, ahol jelenleg csupán Karim Benzema bevethető.

A spanyol Punto Pelota beszámolója szerint egy ismerős arccal, a Juventust erősítő Álvaro Morata visszavásárlásával oldanák meg a problémát.

A madridi nevelésű csatár 2014 júliusában intett búcsút a spanyol fővárosnak, és szerződött Torinóba 20 millió euróért. A madridiak jó szokásukhoz híven tettek egy plusz bekezdést a szerződésébe, amelynek értelmében – ha Morata is bólint – a Real visszavásárolhatja a játékost 35 millió euróért.

A spanyolok úgy tudják, a királyiak vezetősége érvényesítené opcióját, és januárban kifizetné a pénzt Moratáért.

A csatár visszahívásának ötlete nem először vetődött fel a fővárosban, ám a Realnál féltek, hogy a támadó nemet mondana.

Most azonban nemcsak a Real, Morata is jól járna, hiszen bármi történik Benzemával, azonnal a kezdőcsapatban találná magát, az pedig már csak hab a tortán, hogy a jelenlegi vezetőedző, Zinedine Zidane többször elmondta már, mennyire kedveli és nagyra tartja a spanyolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik