Real Madrid: Benítez utolsó kívánsága, Angliából hoznak játékost?

Vágólapra másolva!
2016.01.09. 16:11
Bár már nem Rafa Benítez a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, könnyen lehet, hogy a spanyol mester kérésére szerződtetnek játékost a blancók.

Benítez helyét a királyiak francia legendája, Zinedine Zidane vette át a kispadon, ám a téli átigazolási időszakra még a spanyol készített tervet, amire a vezetőség bólintott is.a téli átigazolási időszakra még a spanyol készített tervet, amire a vezetőség bólintott is.

A Daily Mail beszámolója szerint Benítez januárban egyetlen játékos nevét írta fel a kívánságlistájára, John Stonest, az Everton védőjét akarta megszerezni.

Állítólag a spanyol fővárosban továbbra is tervben van az angol hátvéd megszerzése, annak ellenére is, hogy Benítez távozott.

A védő, akit szinte minden nagyobb európai topligás csapattal összeboronáltak már, egyelőre nem döntött a jövőjéről, ám annyi biztosnak tűnik, a kelendő játékost nem tudja már sokáig megtartani a liverpooli együttes.

A mindössze 21 esztendős Stones szerződése 2019 nyarán jár le az Evertonnál, piaci értékét a transfermarkt.de 25 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik